dobbeltliiv -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Svar på spørsmålsrunden

 • 23.04.2012kl.13:30
 • (0)


Heii!

Jeg skulle egentlig svare i går,men jeg var hos pappa i hele går så da hadde jeg ikke tid. Bedre sent enn aldri

 Hvor ofte farger du håret(hvis du farger det)? - Jeg er ikke helt sikker. Det varierer egentlig. Når jeg får ettervekst så farger jeg det eller striper det. Har ikke farget det på en stund nå. Striper det bare. Vurderer å farge håret platina blondt.

Hva var det som fikk deg til å blogge? -  Alle den inspirasjonen jeg har fått fra de andre bloggene så fikk jeg lyst til å blogge selv. Har hatt 13234645756756 blogger før,men denne er vel den første og siste jeg kommer til å ha.

hvem er din favoritt av de i familien din? - Oi,det var et vanskelig spørsmål. Jeg liker alle som de er. Har vel ingen favoritt,men liker noen kanskje litt bedre enn andre. Vet ikke?

hva er yndlingsfargen din og hvorfor? - Rosa og lilla. Lilla har jeg vel likt siden jeg kan huske og kanskje litt fordi Justin bieber liker lilla. Rosa er vel fordi det er en utrolig søt farge. Helt enkel farge egentlig.

hva synes du om justin bieber, hvorfor liker du han, og hva er det du liker best med han? - Jeg synes justin bieber er så kul. Jeg er ikke så sikker på hvorfor jeg liker han. I følge videoer osv.. så har han jo en super personlighet. Han er så gavmild,han gir bort utrolig masse penger til veldedighet og sånnt. Jeg liker utseende,sangstemmen,personligheten og alt med han egentlig. Dere bør se på Never say never filmen hannes. Den er utrolig bra. Jeg var ikke så stor fan av han før jeg så filmen,men etter jeg så den ble jeg en stooor fan.

hva liker du best med deg selv? - Øynene og håret..

bruker du fake hår? - Nei faktisk ikke. Helt naturlig og langt hår

hvordan produkter bruker du til håret? - Bruker ingen spessielle egentlig. Bruker hårspray noen ganger og varmebeskyttende.

retter du håret? krøller det?  - Ja jeg retter og krøller det. Retter det i hverdagen og krøller det i helgene. Ikke hver helg,men når jeg føler for å ha krøller. Hahah,sært,men sant..

Hvordan er det å ha anoreksia ? -  Altså nå begynner jeg å bli friskere og sånnt. Men det er helt JÆVELIG for å si det rett ut. Det er ikke til å beskrives hvordan det er å ha det egentlig.. Dere vil absolutt ikke ha det.. !

Hvor lenge har du hatt anoreksia? - Ett år ca..

Var ikke så mange spørsmål denne gangen

Noe dere lurer på til neste gang ? Fikk du svar på det du lurte på

 • Spørsmålsrunde

  • 18.04.2012kl.17:04
  • (4)  Svarer på søndagen

   

 • dobbeltliiv

  Hei! Jeg heter Silje. Er 15år,fra tromsø,men bor i trondheim. Her kan du lese om hverdagslivet mitt,outfits og det meste. Håper du liker bloggen min!

  Kategorier


  Diagnose Favoritter Hverdagslivet innkjøp photos Spørsmålsrunde

  Arkiv


  Mai 2012 April 2012

  Design:

  Ina Anjuta
  hits